ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία Κοσυφαρίνης Βασίλειος με έδρα στην Ηλιούπολη παρέχει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα ένα εύρος υπηρεσιών καλύπτοντας κάθε ανάγκη μετακόμισης και μεταφοράς.

Ειδικότερα, στον τομέα της μετακόμισης αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία για εσάς, ώστε να κερδίσετε χρόνο και κόπο. Πραγματοποιούμε την αποσύνδεση και επανασύνδεση οικιακών ηλεκτρικών συσκευών καθώς και την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση επίπλων.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε το αμπαλάζ και τη συσκευασία και αποσυσκευασία ολόκληρης της οικοσκευής σας (έπιπλα, συσκευές, γυαλικά, βιβλία, αντίκες, έργα τέχνης), και –κατόπιν συνεννοήσεως- την επανατοποθέτηση της στον χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε. Η εταιρεία μας διαθέτει ανυψωτικό μηχάνημα (έως 35 μ.), καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη μεταφοράς.

Επιπλέον, εκτελούμε μεταφορές οικοσκευών και γενικού φορτίου σε όλο τον κόσμο. Η Κοσυφαρίνης Βασίλειος σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αποθήκευσης της οικοσκευής ή των εμπορευμάτων σας σε φυλασσόμενες αποθήκες, για όσο διάστημα είναι απαραίτητο. Επίσης, προσφέρουμε τη δυνατότητα τοποθέτησης των αντικειμένων σας σε ξυλοκιβώτια (κατόπιν συνεννόησης), καθώς και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές στις απευθείας μεταφορές - μετακομίσεις.